Bagagetag

700,00 kr

Finns i lagret

Maximalt antal tecken 3

Balmuirs skinn bagagetag är hållbar och sticker ut med sitt eleganta utseende. Bagageetiketten är enkel att fästa i bagaget med det justerbara bandet med spänne. Balmuir bagage tagg har en skyddande platt framsida för att hålla din kontaktinformation diskret. Vacker folie präglad Balmuir logo på framsidan. Finns tillgänglig i fyra färger.

Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig bagagetag. Bagageetiketten kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm.

Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten.
Beskrivning
Material: Kalvskinn
Färg: Svart / Silver
Storlek: 5.5x9.5cm
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Presentförpackning
Tillverkningsland: Turkiet

Detaljer

Balmuirs skinn bagagetag är hållbar och sticker ut med sitt eleganta utseende. Bagageetiketten är enkel att fästa i bagaget med det justerbara bandet med spänne. Balmuir bagage tagg har en skyddande platt framsida för att hålla din kontaktinformation diskret. Vacker folie präglad Balmuir logo på framsidan. Finns tillgänglig i fyra färger. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig bagagetag. Bagageetiketten kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten.

Mer information

Artikelnummer 599850310S
Ytterligare information Nej
Storleksguide Nej
Additional information Nej
Kampanj Inte tillgängligt