Bagagetag

700,00 kr

Finns i lagret.
På grund av Season Sale -kampanjen är leveranstiden 1-2 veckor.

Maximalt antal tecken 3

Balmuirs skinn bagagetag är hållbar och sticker ut med sitt eleganta utseende. Bagageetiketten är enkel att fästa i bagaget med det justerbara bandet med spänne. Balmuir bagage tagg har en skyddande platt framsida för att hålla din kontaktinformation diskret. Vacker folie präglad Balmuir logo på framsidan. Finns tillgänglig i tre färger.

Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig bagagetag. Bagageetiketten kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken).

Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre.

Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.
Beskrivning
Material: Läder
Färg: Taupe / Guld
Storlek: 5.5x9.5cm
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning
Tillverkningsland : Turkiet

Detaljer

Balmuirs skinn bagagetag är hållbar och sticker ut med sitt eleganta utseende. Bagageetiketten är enkel att fästa i bagaget med det justerbara bandet med spänne. Balmuir bagage tagg har en skyddande platt framsida för att hålla din kontaktinformation diskret. Vacker folie präglad Balmuir logo på framsidan. Finns tillgänglig i tre färger. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig bagagetag. Bagageetiketten kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken). Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre. Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.

Mer information

Artikelnummer 599850530