Betalning

 

Priset på produkten är synlig vid beställning. Leveranskostnaden visas när leveransadressen angivits. Leveranskostnaderna visas under "Leveranskostnader och villkor".

Alla priser i webbshoppen är angivna i kronor (KR) och inkluderar 24% moms. Vi reserverar oss för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehåller vi oss rätten att korrigera tekniska och mänskliga fel i prissättningen.

Leveranser utanför EU är föremål för moms. Det är viktigt att notera att tullar, skatter och andra avgifter gäller enligt destinationslamdets regler, dessa avgifter bekostas av kunden själv. Balmuir ansvarar inte för dessa kostnader.

Den levererade beställningen är en inköpsorder från Balmuir. Försäljningen blir bindande när vi mottagit betalning och skickat beställningen till kunden. Balmuirs webbshop förbehåller sig rätten att annullera felaktiga ordrar, till exempel om det finns ett tydligt prisfel i produktinformationen. Betalning måste tas emot innan beställningen kan mottas. Vi accepterar följande kredit- och betalkort: Visa, Visa Electron och MasterCard samt andra onlinebanker och betalningsmetoder. Balmuirs webbutik lagrar orderinformation. När ordern gått igenim skickar vi en orderbekräftelse via e-mail, som även kan skrivas ut vid behov.

Paytrail lagrar informationen för vår räkning och Balmuirs webbutik hanterar inte om fullständig kreditkortsinformation.

 

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du handla enklare, mer flexibelt och säkert på nätet. Utan krångel och utan lösenord identifierar vi dig i tjänsten varefter du kan välja det betalsätt som passar dig bäst. 

Du kan betala med Klarna faktura, Klarna konto, kort eller med direkt bank. Då du lämnar information i kassan godkänner du Klarnas villkor som du hittar i kassan. Ifall du har frågor gällande betalning ber vi dig direkt vara i kontakt med Klarnas kundtjänst - https://www.klarna.com/se/kundservice