BMuir kläder

BMUIR Collection

BMuir kollektionen är en premiumlinje av klassiska plagg tillverkade av de finaste naturmaterialen. Kollektionen är utformad för medvetna modeälskare som värderar hög kvalitet och tidlös design. BMuir kollektionen är en del av Balmuirs varumärke.

Balmuir BMuir

Siden kollektionen

BMuir-sidenkollektionen är en premiumlinje bestående av klassiska och eleganta blusar, skjortor och toppar i siden. Dessa exklusiva sidenplagg är lätta att matcha med stickade BMuir-tröjor och Balmuir-accessoarer. Snyggt fallande siden är ett vackert material som passar flera stilar och tillfällen. Sidenfibern är både lätt och stark. Siden är ett följsamt material som anpassar sig enligt temperatur och känns behagligt mot huden.

Med rätt vård kan du förlänga livstiden på dina sidenplagg. Vädra plagget efter användning, undvik direkt solljus. Vi rekommenderar torrtvätt, men även försiktig handtvätt är möjligt.


Balmuir BMuir

Kashmirplagg

BMuir kashmirkollektionen är ett vackert komplement till Balmuirs produktsortiment. Kollektionen består av ljuvligt mjuka plagg i 100% kashmir. Produkterna är designade till att vara mångsidiga. Storleksomfånget varierar mellan XS till XL beroende på produkten.

Balmuir rekommenderar god skötsel av dina kashmirplagg och att vädra dem regelbundet. Plaggen kan tvättas försiktigt genom att använda en liten mängd ulltvättmedel. Läs mera om kollektionen och hur du sköter ditt plagg >

När du köper en BMuir kashmirprodukt får du en kashmirkam på köpet för att ta hand om ditt plagg.

Balmuir BMuir

Mohair Kollektionen

BMuir mohair kollektionen lanserades under våren 2020.

Tröjorna finns tillgängliga i storlek S-L beroende på modell.

Balmuir rekommenderar god skötsel av dina kid mohair plagg och att du vädrar dem regelbundet. Plaggen kan tvättas försiktigt genom att använda en liten mängd ulltvättmedel. Läs mer om kollektionen och hur du sköter dina plagg >


Balmuir BMuir

Stickad Alpacka

BMuir alpacka kollektionen lanserades under hösten 2019 och är ett vackert komplement till BMuirs produktsortiment.

BMuir alpacka kollektionen består av luftiga och varma plagg i en stickad alpacka- och ull blandning. BMuir tröjorna är tillverkade av alpacka och merino ull och är lätta och varma. Utöver det har en bit elastan tillagts i garnet för att ge materialet bättre återhämtning. Storleksomfånget varierar mellan XS till XL beroende på produkten.

Alpacka ullen är från alpacor uppvuxna i Peru. Merino ullen är från får som inte blivit utsatta för mulesing och är certifierat enligt the Responsible Wool Standard (RWS).

Balmuir rekommenderar god skötsel av dina alpacka plagg och att vädra dem regelbundet. Plaggen kan tvättas försiktigt genom att använda en liten mängd ulltvättmedel. Läs mera om kollektionen och hur du sköter ditt plagg >