Jämför produkter

Du har inga produkter att jämföra.

Alpackakläder

BMUIR alpacka Kollektionen

BMuir alpacka kollektionen lanserades under hösten 2019 och består av luftiga och varma plagg i en stickad alpacka- och ull blandning.
BMuir kollektionen är en del av Balmuirs varumärke.

Varma, stickade plagg

BMuir alpacka kollektionen består av lediga tröjor, polotröjor, koftor och tunikor. Alpacka ullen är lätt och är mjuk och varm mot huden. Storleksomfånget varierar mellan XS och XL beroende på produkten.

Alpacka plaggen har en förenlig färgton vilket gör plaggen lätta att kombinera med Balmuirs nya Grace höstaccessoarer. Plaggen är designade till att vara mångsidiga och är väl lämpade för vardagligt bruk och resande.

Alpacka ullblanding

BMuir tröjorna är tillverkade av alpacka och merino ull och är lätta och varma. Utöver det har en bit elastan och polyamid tillagts i garnet för att ge materialet bättre återhämtning och hållbarhet. 

Alpacka ullen är från alpacor uppvuxna i Peru. Merino ullen är från får som inte blivit utsatta för mulesing och är certifierat enligt the Responsible Wool Standard (RWS).

 

Ta hand om dina stickade plagg

Balmuir rekommenderar god skötsel av dina alpacka plagg och att vädra dem regelbundet. Plaggen kan tvättas försiktigt genom att använda en liten mängd ulltvättmedel. Kom ihåg att alpacka plagg ska formas när de är fuktiga och torka på en plan yta. Läs mer om hur du sköter ditt plagg >.