Jämför produkter

Du har inga produkter att jämföra.

Kashmirkläder

BMUIR KASHMIRKOLLEKTION

BMuir är en premiumkollektion av klassiska plagg av de finaste naturmaterialen. Kollektionen skapades för kvalitetsmedvetna modeälskare som värdesätter tidlös design och högkvalitativa material. BMuir kollektionen är en del av Balmuir.

NOGGRANT UTFORMADE KASHMIRKLÄDER

Höstens samling består av stickade och underbart mysiga 100% kashmirkläder. Produkterna är utformade för att vara mycket mångsidiga. Storlekar som finns tillgängliga är XS till XL.


KASHMIR

Balmuirs 100% kashmirprodukter är tillverkade av den finaste inre Mongoliska kashmiren som är väldigt högt uppskattad över hela världen. Tack vare de fina långa fibrerna känns kashmir härligt mjuk mot huden. Det är ett mycket användningsbar och antistatiskt material.

Kashmirens kvalité mäts i mikroner. Ju finare och längre kashmirfibrerna är desto bättre är kvaliteten. Den kashmir som används i Balmuir produkterna är av högsta kvalité, 15,5–16 mikron och 34–36 millimeter lång. Långa fibrer är mindre benägna att noppra.


TA HAND OM DINA KASHMIRKLÄDER

Kashmir är ett mycket elegant och mjukt material. Balmuir rekommenderar att du tar hand om dina kashmirprodukter och vädrar dem regelbundet. Kemtvätt rekommenderas, men du kan också tvätta produkten försiktigt efter tvättinstruktioner.