Jämför produkter

Du har inga produkter att jämföra.

Sidenplagg

BMuir sidenkollektionen

BMuir-sidenkollektionen består av exklusiva plagg som enkelt kan mixas och matchas med andra BMuir-kläder. BMuir-kollektionen är en del av Balmuirs varumärke.

Shoppa sidenplagg 

BMuir sidenkollektionen

Den senaste BMuir-kollektionen består av stilsäkra sidenblusar, skjortor och toppar som passar flera stilar och tillfällen. Snygga och klassiska färger samt en bekväm passform säkerställer att dessa plagg blir en chic och naturlig del av basgarderoben. En feminin sidenblus är ett perfekt val till kontoret eller fest. Plaggen finns tillgängliga i storlek XS-XL beroende på modell.

Siden är ett elegant och snyggt fallande material som ger en stilren finish till klädseln. Sidenfiber är både lätt och hållbart. Siden är ett följsamt material som känns behagligt mot huden. Materialet anpassar sig enligt temperatur – under sommaren svalkar det och under kyliga vinterdagar värmer det.

BMuir Sidenkollektionen

Med rätt vård kan du förlänga livstiden på dina sidenplagg. Vädra plagget efter användning, undvik direkt solljus. Torrtvätt rekommenderas, men plaggen kan tvättas försiktigt för hand i 30 grader. Stryk sidenet på avigsidan på låg temperatur. Använd gärna ett skyddande tyg vid strykning. Se vårdinstruktioner >