Chante korthållare

1 110,00 kr

Finns i lagret

Maximalt antal tecken 3

Balmuir Chante korthållare är ett praktiskt val för alla tillfällen. Den rymmer både dina kort samt mynt och sedlar. Chante korthållare har fyra fickor för kort och en myntficka med dragkedja. Korthållaren är tillverkad av högkvalitativt, hållbart natural grain skinn med en vacker finish. Framsidan av korthållaren pryds av en Balmuir logotyp. Chante går att präglas med initialer vilket gör det till en perfekt present.

Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig korthållare. Korthållaren kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken).

Observera att personifierade produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstiden kan eventuellt bli en vecka längre.

Beskrivning
Material: Läder
Färg: Burgundy
Storlek: 12.5x8cm
Ingår: Äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning
Tillverkningsland : Turkiet

Detaljer

Balmuir Chante korthållare är ett praktiskt val för alla tillfällen. Den rymmer både dina kort samt mynt och sedlar. Chante korthållare har fyra fickor för kort och en myntficka med dragkedja. Korthållaren är tillverkad av högkvalitativt, hållbart natural grain skinn med en vacker finish. Framsidan av korthållaren pryds av en Balmuir logotyp. Chante går att präglas med initialer vilket gör det till en perfekt present. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig korthållare. Korthållaren kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken). Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre. Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.

Mer information

Artikelnummer 599125690