Chante korthållare

1 110,00 kr

Note: Out of stock at the moment.

Maximalt antal tecken 3

Balmuir Chante korthållare är ett praktiskt val för alla tillfällen. Den rymmer både dina kort samt mynt och sedlar. Chante korthållare har fyra fickor för kort och en myntficka med dragkedja. Korthållaren är tillverkad av högkvalitativt, hållbart natural grain skinn med en vacker finish. Framsidan av korthållaren pryds av en Balmuir logotyp. Chante går att präglas med initialer vilket gör det till en perfekt present.

Vänligen observera att skinn är ett naturmaterial som kan reagera på miljön och speciellt höga temperatur kan få den att krympa. Vi rekommenderar att du alltid håller några kort i korthållaren för att den håller sig i form.

Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig korthållare. Korthållaren kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm.

Observera att personifierade produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten.

Beskrivning
Material: Läder
Färg: Svart / Silver
Färg av detaljer: Silver
Storlek: 12.5x8cm
Ingår: Äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning med satinband
Tillverkningsland : Turkiet

Detaljer

Balmuir Chante korthållare är ett praktiskt val för alla tillfällen. Den rymmer både dina kort samt mynt och sedlar. Chante korthållare har fyra fickor för kort och en myntficka med dragkedja. Korthållaren är tillverkad av högkvalitativt, hållbart natural grain skinn med en vacker finish. Framsidan av korthållaren pryds av en Balmuir logotyp. Chante går att präglas med initialer vilket gör det till en perfekt present. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig korthållare. Korthållaren kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten.

Mer information

Artikelnummer 599125310S