Elise kameraväska - Smoky Blue

3 660,00 kr

Finns i lagret

Maximalt antal tecken 3

Balmuirs Elise väska är lillasyster till den populära Eloise väskan. Elise är snygg och stilren samt lämplig för daglig användning. Väskan har en justerbar axelrem. Väskan är gjord av högkvalitativt läder med en vacker textur som är äkta och vackert naturlig. Väskan är på utsidan dekorerad med en vacker Balmuir logo i gyllene.

Äkthetsintyg medföljer. Om du väljer monogram med dina initialer på väskan kommer trycket att ske på en separat nyckelring. Nyckelringen kommer endast att levereras till kunder som väljer monogram som tillval. Fyll i dina initialer i fältet ovan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Eloise kameraväskans monogram tillverkas alltid separat och kan även användas som nyckelring.

Observera att bytes- eller returrätten inte gäller på personliga produkter.
Beskrivning
Material: Kalvskinn, silverfärgade metalldelar
Färg: Smoky blue
Färg av detaljer: Silver
Storlek: 17.5x11.5x4.5cm
Andra mått: Axelbandslängd 119-134cm
Ingår: Skyddspåse, äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Presentförpackning
Tillverkningsland: Turkiet

Detaljer

Balmuirs Elise väska är lillasyster till den populära Eloise väskan. Elise är snygg och stilren samt lämplig för daglig användning. Väskan har en justerbar axelrem. Väskan är gjord av högkvalitativt läder med en vacker textur som är äkta och vackert naturlig. Väskan är på utsidan dekorerad med en vacker Balmuir logo i silver. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder även en kostmadsfri rund väskdekoration med monogram, fyll i dina initialer i fältet ovan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Elise kameraväskans monogram tillverkas alltid separat och kan även användas som nyckelring. Observera att bytes- eller returrätten inte gäller på personliga produkter.

Mer information

Artikelnummer 599185620
Ytterligare information Nej
Storleksguide Nej
Additional information
Kampanj Nej