Elise kameraväska

3 660,00 kr

Note: Out of stock at the moment.

Maximalt antal tecken 3

Balmuirs Elise väska är lillasyster till den populära Eloise väskan. Elise är snygg och stilren samt lämplig för daglig användning. Väskan har en justerbar axelrem. Väskan är gjord av högkvalitativt läder med en vacker textur som är äkta och vackert naturlig. Väskan är på utsidan dekorerad med en vacker Balmuir logo i gyllene.

Äkthetsintyg medföljer. Om du väljer monogram med dina initialer på väskan kommer trycket att ske på en separat nyckelring. Nyckelringen kommer endast att levereras till kunder som väljer monogram som tillval. Fyll i dina initialer i fältet ovan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Eloise kameraväskans monogram tillverkas alltid separat och kan även användas som nyckelring. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken). 

Observera att bytes- eller returrätten inte gäller på personliga produkter.

Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.
Beskrivning
Material: Läder, silverfärgade metalldelar
Färg: Svart
Storlek: 17.5x11.5x4.5cm
Andra mått: Axelbandslängd 119-134cm
Ingår: Skyddspåse, äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning
Tillverkningsland : Turkiet

Detaljer

Balmuirs Elise väska är lillasyster till den populära Eloise väskan. Elise är snygg och stilren samt lämplig för daglig användning. Väskan har en justerbar axelrem. Väskan är gjord av högkvalitativt läder med en vacker textur som är äkta och vackert naturlig. Väskan är på utsidan dekorerad med en vacker Balmuir logo i silver. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder även en kostmadsfri rund väskdekoration med monogram, fyll i dina initialer i fältet ovan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Elise kameraväskans monogram tillverkas alltid separat och kan även användas som nyckelring. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken). Observera att bytes- eller returrätten inte gäller på personliga produkter. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre. Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.

Mer information

Artikelnummer 599185310S