Elise kameraväska - Svart

3 660,00 kr

Finns i lagret

Maximalt antal tecken 3

Balmuirs Elise väska är lillasyster till den populära Eloise väskan. Elise är snygg och stilren samt lämplig för daglig användning. Väskan har en justerbar axelrem. Väskan är gjord av högkvalitativt läder med en vacker textur som är äkta och vackert naturlig. Väskan är på utsidan dekorerad med en vacker Balmuir logo i gyllene.

Gör din väska personlig och unik med monogram. Väskan levereras med en väskdekoration i läder, som kan personifieras med dina initialer utan kostnad. Fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äkthetsintyget i butiken i Stockholm.

Observera att bytes- eller returrätten inte gäller på personliga produkter.
Beskrivning
Material: Kalvskinn, silverfärgade metalldelar
Färg: Svart
Färg av detaljer: Silver
Storlek: 17.5x11.5x4.5cm
Andra mått: Axelbandslängd 119-134cm
Ingår: Skyddspåse, äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Presentförpackning
Tillverkningsland: Turkiet

Detaljer

Balmuirs Elise väska är lillasyster till den populära Eloise väskan. Elise är snygg och stilren samt lämplig för daglig användning. Väskan har en justerbar axelrem. Väskan är gjord av högkvalitativt läder med en vacker textur som är äkta och vackert naturlig. Väskan är på utsidan dekorerad med en vacker Balmuir logo i silver. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder även en kostmadsfri rund väskdekoration med monogram, fyll i dina initialer i fältet ovan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Elise kameraväskans monogram tillverkas alltid separat och kan även användas som nyckelring. Observera att bytes- eller returrätten inte gäller på personliga produkter.

Mer information

Artikelnummer 599185310S
Ytterligare information Nej
Storleksguide Nej
Additional information
Kampanj Nej