Evan tote

5 600,00 kr

Finns i lagret

Maximalt antal tecken 3

Den eleganta och moderna Evan tote är ett perfekt komplement till din vardagslook. Innuti den rymliga väskan finner du en mindre innerväska för att kunna förvara värdesaker säkert. Den mångsidiga väskan har både bärhandtag och en avtagbar axelrem. Väskan är tillverkad i det finaste natural grain skinnet och framsidan pryds av en elegant Balmuir logotyp.

Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm.

Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten.
Beskrivning
Material: Kalvskinn, guldfärgade metalldelar
Färg: Svart
Färg av detaljer: Guld
Storlek: 31x37cm
Andra mått: Axelbandslängd 98-113cm, Handtagshöjd 17cm
Ingår: Skyddspåse, äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning med satinband
Tillverkningsland: Turkiet

Detaljer

Den eleganta och moderna Evan tote är ett perfekt komplement till din vardagslook. Innuti den rymliga väskan finner du en mindre innerväska för att kunna förvara värdesaker säkert. Den mångsidiga väskan har både bärhandtag och en avtagbar axelrem. Väskan är tillverkad i det finaste natural grain skinnet och framsidan pryds av en elegant Balmuir logotyp. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten.

Mer information

Artikelnummer 599210310
Ytterligare information Nej
Storleksdiagram Nej
Additional information Shoppa en valfri väska och få en svartvit Forli silkesscarf på köpet. Erbjudandet gäller online t.o.m. 31/10 2019. Ange kod FORLI i kassan.