Evan tote

5 600,00 kr

Finns i lagret

Maximalt antal tecken 3

Den eleganta och moderna Evan tote är ett perfekt komplement till din vardagslook. Innuti den rymliga väskan finner du en mindre innerväska för att kunna förvara värdesaker säkert. Den mångsidiga väskan har både bärhandtag och en avtagbar axelrem. Väskan är tillverkad i det finaste natural grain skinnet och framsidan pryds av en elegant Balmuir logotyp.

Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken).

Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre.
Beskrivning
Material: Läder, guldfärgade metalldelar
Färg: Svart
Storlek: 31x37cm
Andra mått: Axelbandslängd 98-113cm, Handtagshöjd 17cm
Ingår: Skyddspåse, äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning
Tillverkningsland : Turkiet

Detaljer

Den eleganta och moderna Evan tote är ett perfekt komplement till din vardagslook. Innuti den rymliga väskan finner du en mindre innerväska för att kunna förvara värdesaker säkert. Den mångsidiga väskan har både bärhandtag och en avtagbar axelrem. Väskan är tillverkad i det finaste natural grain skinnet och framsidan pryds av en elegant Balmuir logotyp. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken). Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre. Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.

Mer information

Artikelnummer 599210310