Evelyn hobo

5 990,00 kr

Finns i lagret

Maximalt antal tecken 3

Senaste nyheten i Balmuirs väskkollektion är den klassiska Evelyn Hobo. Väskan är rymlig och med sin breda axelrem även perfekt att använda till vardags. Utsidan pryds av ett snyggt blixtlås som man kan justera väskans storlek med och på insidan finns en innerficka med blixtlås samt nyckelband. Evelyn Hobo är tillverkad i läder av mycket hög kvalité. Väskans framsida är dekorerad med en silver Balmuir-logo.

Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Initialerna kommer att placeras på väskans baksida. Placeringen är centrerad och ca 5 cm ner från kanten av väskan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm.

Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten.
Beskrivning
Material: Kalvskinn, silverfärgade metalldelar
Färg: Svart / Silver
Färg av detaljer: Silver
Storlek: 40x35cm
Andra mått: Axelbandslängd 42cm, Handtagshöjd 9cm
Ingår: Skyddspåse, äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning med satinband
Tillverkningsland : Turkiet

Detaljer

Senaste nyheten i Balmuirs väskkollektion är den klassiska Evelyn Hobo. Väskan är rymlig och med sin breda axelrem även perfekt att använda till vardags. Utsidan pryds av ett snyggt blixtlås som man kan justera väskans storlek med och på insidan finns en innerficka med blixtlås samt nyckelband. Evelyn Hobo är tillverkad i läder av mycket hög kvalité. Väskans framsida är dekorerad med en silver Balmuir-logo. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Initialerna kommer att placeras på väskans baksida. Placeringen är centrerad och ca 5 cm ner från kanten av väskan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten.

Mer information

Artikelnummer 599220310S