Evelyn hobo

6 600,00 kr

Finns i lagret.
På grund av Season Sale -kampanjen är leveranstiden 1-2 veckor.

Maximalt antal tecken 3

Senaste nyheten i Balmuirs väskkollektion är den klassiska Evelyn Hobo. Väskan är rymlig och med sin breda axelrem även perfekt att använda till vardags. Utsidan pryds av ett snyggt blixtlås som man kan justera väskans storlek med och på insidan finns en innerficka med blixtlås samt nyckelband. Evelyn Hobo är tillverkad i läder av mycket hög kvalité. Väskans framsida är dekorerad med en silver Balmuir-logo.

Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Initialerna kommer att placeras på väskans baksida. Placeringen är centrerad och ca 5 cm ner från kanten av väskan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken).

Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre.

Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.
Beskrivning
Material: Läder, silverfärgade metalldelar
Färg: Svart / Silver
Storlek: 40x35cm
Andra mått: Axelbandslängd 42cm, Handtagshöjd 9cm
Ingår: Skyddspåse, äkthetsintyg
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning
Tillverkningsland : Turkiet

Detaljer

Senaste nyheten i Balmuirs väskkollektion är den klassiska Evelyn Hobo. Väskan är rymlig och med sin breda axelrem även perfekt att använda till vardags. Utsidan pryds av ett snyggt blixtlås som man kan justera väskans storlek med och på insidan finns en innerficka med blixtlås samt nyckelband. Evelyn Hobo är tillverkad i läder av mycket hög kvalité. Väskans framsida är dekorerad med en silver Balmuir-logo. Äkthetsintyg medföljer. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig handväska. Initialerna kommer att placeras på väskans baksida. Placeringen är centrerad och ca 5 cm ner från kanten av väskan. Väskan kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken). Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre. Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.

Mer information

Artikelnummer 599220310S