Lausanne kashmirbyxor - Melerad Grå

0,00 kr

Välj kvantitet:

Lausanne kashmirbyxorna ingår i BMuir kollektionen. 100 % kashmir byxor i hög kvalité, härlig att matcha tillsammans med vår lausanne kashmirponcho eller stickade kashmirluvtröja. Detta är den perfekta outfiten för hemmet eller när du är på resande fot. BMuir-kollektionen är ett förstklassigt urval av klassiska kläder gjorda av kasmir från inre Mongolien. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna och stilsäkra personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design.


Hitta vår storleksguide


Hitta vårdinstruktioner.


BMuir logo

Beskrivning
Material: 100% cashmere. The cashmere fiber is very fine: 12 gauge, 15,5–16 microns, and 34–36 millimetres long.
Färg: Melerad grå
Storlek: XS, S, M, L, XL
Produktvård: Vi rekommenderar kemtvätt. Produkten kan tvättas försiktigt, men tänk på att använda extra milt tvättmedel. Tvätta produkten i rikligt med ljummet vatten. Vrid eller pressa inte produkten, ta bort överskottsvattnet i en handduk, låt torka på en plan yta.
Förpackning: Presentförpackning
Tillverkningsland: Kina
Ytterligare information: Studiomodellen är 174 cm lång och har på sig storlek M. Inseam 80 cm in M.

Detaljer

Lausanne kashmirbyxorna ingår i BMuir kollektionen. Kasmir byxor i hög kvalité, härlig att matcha tillsammans med vår lausanne kashmirponcho eller stickade kashmirluvtröja. Detta är den perfekta outfiten för hemmet eller när du är på resande fot. BMuir-kollektionen är ett förstklassigt urval av klassiska kläder gjorda av kasmir från inre Mongolien. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna och stilsäkra personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design.

Mer information

Artikelnummer lausanne-cashmere-sweatpants-xs-xl-grey melange
Ytterligare information Studiomodellen är 174 cm lång och har på sig storlek M. Inseam 80 cm in M.
Storleksguide Nej
Additional information Nej
Kampanj Nej