Lausanne kashmirluvtröja - Svart

0,00 kr

Välj kvantitet:

Lausanne kashmirluvtröja ingår i BMuir - kollektionen. En 100 % kashmirtröja i mycket hög kvalité, härlig att matcha tillsammans med våra Lausanne kashmirbyxor för en ljuvlig och bekväm helhet. Detta är den perfekta outfiten för hemmet eller när du är på resande fot. BMuir-kollektionen är ett förstklassigt urval av klassiska kläder gjorda av kasmir från inre Mongolien. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design. Hitta vår storleksguide. Studiomodellen är 174 cm lång och har på sig storlek M. När du köper en Lausanne Kashmirprodukt får du en kashmirkam utan extra kostnad för att enkelt kunna ta hand om dina produkter (värdet av erbjudandet är 60kr). Kammen levereras med produkten. Hitta vårdinstruktioner. 


BMuir logo

Beskrivning
Material: 100% kashmir
Färg: Svart
Storlek: L, M, S, XL, XS
Ingår: Kashmirkam
Produktvård: Vi rekommenderar kemtvätt. Produkten kan tvättas försiktigt, men tänk på att använda extra milt tvättmedel. Tvätta produkten i rikligt med ljummet vatten. Vrid eller pressa inte produkten, ta bort överskottsvattnet i en handduk, låt torka på en plan yta.
Förpackning: Balmuir presentförpackning med satinband
Tillverkningsland : Kina

Detaljer

Lausanne kashmirluvtröja ingår i BMuir - kollektionen. En kasmir tröja i mycket hög kvalité, härlig att matcha tillsammans med våra Lausanne kashmirbyxor för en ljuvlig och bekväm helhet. Detta är den perfekta outfiten för hemmet eller när du är på resande fot. BMuir-kollektionen är ett förstklassigt urval av klassiska kläder gjorda av kasmir från inre Mongolien. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design.

Mer information

Artikelnummer lausanne-hoodie-xs-xl-black