Lausanne kashmirponcho

2 690,00 kr

Finns i lagret

Välj kvantitet :

Lausanne kashmir poncho är en del av BMuir-kollektionen. En poncho i 100 % kashmir i bästa kvalité, perfekt att bära när det är lite kyligt eller riktigt kallt. Kombinera ponchon tillsammans med de härliga Lausanne kashmirbyxorna för att skapa en ljuvlig helhet. Detta är den perfekta outfiten för hemmet eller när du är på resande fot. BMuir-kollektionen är ett förstklassigt urval av klassiska kläder gjorda av kasmir från inre Mongolien. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna och stilsäkra personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design. Hitta vår storleksguide. När du köper en Lausanne Kashmirprodukt får du en kashmirkam utan extra kostnad för att enkelt kunna ta hand om dina produkter. Kammen levereras med produkten. Hitta vårdinstruktioner. 


BMuir logo

Beskrivning
Material: 100% cashmere
Färg: Ivory
Storleksguide: See our size charts. Our studio model is 174 cm tall.
Produktvård: Vi rekommenderar kemtvätt. Produkten kan tvättas försiktigt, men tänk på att använda extra milt tvättmedel. Tvätta produkten i rikligt med ljummet vatten. Vrid eller pressa inte produkten, ta bort överskottsvattnet i en handduk, låt torka på en plan yta.
Förpackning: Presentförpackning
Tillverkningsland: Kina
Ytterligare information: Studiomodellen är 174 cm lång.

We recommend storing your cashmere clothes folded and airing them out regularly. See care instructions for our cashmere garments.


See all cashmere garments >.


BMuir logo

Detaljer

Lausanne kashmir poncho är en del av BMuir-kollektionen. En poncho i 100 % kashmir i bästa kvalité, perfekt att bära när det är lite kyligt eller riktigt kallt. Kombinera ponchon tillsammans med de härliga Lausanne kashmirbyxorna för att skapa en ljuvlig helhet. Detta är den perfekta outfiten för hemmet eller när du är på resande fot. BMuir-kollektionen är ett förstklassigt urval av klassiska kläder gjorda av kasmir från inre Mongolien. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna och stilsäkra personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design. Kollektionen är utformad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar naturmaterial och tidlöst vacker design. Hitta vår storleksguide. När du köper ett Lausanne kashmirplagg får du en kashmirkamför att enkelt kunna ta om din produkt utan kostnad.

Mer information

Artikelnummer 122010001
Ytterligare information Studiomodellen är 174 cm lång.
Storleksguide See our size charts. Our studio model is 174 cm tall.
Additional information

We recommend storing your cashmere clothes folded and airing them out regularly. See care instructions for our cashmere garments.

See all cashmere garments >.

BMuir logo

Kampanj Nej