Malene sidenblus - Khaki

0,00 kr

Välj kvantitet:
Malene sidenskjorta passar varje stil med gömda knappar och en fåll som är rundad och en bit längre på baksidan. Skjortan har ett veck i ryggen som gör den bekväm och enkel att använda. Denna tidlösa, klassiska skjorta är gjord av tjockt, sofistikerat siden med en liten del elastan för ökad bekvämlighet. Sidenets skimrande egenskap får färgerna att glänsa.
Beskrivning
Material: 93% silke, 7% elastan
Färg: Khaki
Storlek: S, M, L, XL
Storleksguide: Se storleksguide >
Produktvård: Handtvätta i kallt vatten och torka plagget plant. Stryk lätt på låg värme vid behov. Kemtvätt rekommenderas.
Förpackning: Presentförpackning
Tillverkningsland: Kina
BMuir-sidenkollektionen är en premiumlinje bestående av klassiska sidenblusar som passar flera stilar och tillfällen. Dessa tidlösa plagg är lätta att matcha med stickade BMuir-tröjor och Balmuir-accessoarer. BMuir-sidenkollektionen är designad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar fina naturmaterial och stilren design.

Detaljer

-

Mer information

Artikelnummer malene-silk-blouse-khaki
Ytterligare information Nej
Storleksguide Se storleksguide >
Additional information BMuir-sidenkollektionen är en premiumlinje bestående av klassiska sidenblusar som passar flera stilar och tillfällen. Dessa tidlösa plagg är lätta att matcha med stickade BMuir-tröjor och Balmuir-accessoarer. BMuir-sidenkollektionen är designad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar fina naturmaterial och stilren design.
Kampanj Nej