Maya sidentopp - Ivory

0,00 kr

Välj kvantitet:
Marcia sidenblus har en vacker slits i nacken som fästs med en knapp, samt höga manschetter som gör blusen elegant och festlig. Fållen på blusen är rundad och en bit längre på baksidan. Tjockt, sofistikerat siden är ett tidlöst och klassiskt material i garderoben som alltid känns mjukt mot huden. En liten del elastan i materialet gör blusen bekväm att använda. Sidenets skimrande egenskap får färgerna att glänsa.
Beskrivning
Material: 93% silke, 7% elastan
Färg: Ivory
Storlek: XS, S, M, L, XL
Storleksguide: Se storleksguide >
Produktvård: Handtvätta i kallt vatten och torka plagget plant. Stryk lätt på låg värme vid behov. Kemtvätt rekommenderas.
Förpackning: Presentförpackning
Tillverkningsland: Kina
BMuir-sidenkollektionen är en premiumlinje bestående av klassiska sidenblusar som passar flera stilar och tillfällen. Dessa tidlösa plagg är lätta att matcha med stickade BMuir-tröjor och Balmuir-accessoarer. BMuir-sidenkollektionen är designad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar fina naturmaterial och stilren design.

Detaljer

-

Mer information

Artikelnummer maya-silk-top-ivory
Ytterligare information Nej
Storleksguide Se storleksguide >
Additional information BMuir-sidenkollektionen är en premiumlinje bestående av klassiska sidenblusar som passar flera stilar och tillfällen. Dessa tidlösa plagg är lätta att matcha med stickade BMuir-tröjor och Balmuir-accessoarer. BMuir-sidenkollektionen är designad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar fina naturmaterial och stilren design.
Kampanj Nej