Maya sidentopp - Svart

0,00 kr

Välj kvantitet:
Maya sidentopp är den eleganta hörnstenen i din garderob som enkelt går att kombinera med olika stilar. Korta ärmar, en rundad fåll som är en bit längre på baksidan och ett diagonalt skuret material gör att plagget sitter perfekt. Denna tidlösa, klassiska topp är gjord av tjockt, sofistikerat siden med en liten del elastan för ökad bekvämlighet. Sidenets skimrande egenskap får färgerna att glänsa.
Beskrivning
Material: 93% silke, 7% elastan
Färg: Svart
Storlek: XS, S, M, L, XL
Storleksguide: Se storleksguide >
Produktvård: Handtvätta i kallt vatten och torka plagget plant. Stryk lätt på låg värme vid behov. Kemtvätt rekommenderas.
Förpackning: Presentförpackning
Tillverkningsland: Kina
BMuir-sidenkollektionen är en premiumlinje bestående av klassiska sidenblusar som passar flera stilar och tillfällen. Dessa tidlösa plagg är lätta att matcha med stickade BMuir-tröjor och Balmuir-accessoarer. BMuir-sidenkollektionen är designad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar fina naturmaterial och stilren design.

Detaljer

-

Mer information

Artikelnummer maya-silk-top-black
Ytterligare information Nej
Storleksguide Se storleksguide >
Additional information BMuir-sidenkollektionen är en premiumlinje bestående av klassiska sidenblusar som passar flera stilar och tillfällen. Dessa tidlösa plagg är lätta att matcha med stickade BMuir-tröjor och Balmuir-accessoarer. BMuir-sidenkollektionen är designad för kvalitetsmedvetna personer som uppskattar fina naturmaterial och stilren design.
Kampanj Nej