Passfodral

1 000,00 kr

Finns i lagret.
På grund av Season Sale -kampanjen är leveranstiden 1-2 veckor.

Maximalt antal tecken 3

Balmuir passfodral är designat för den moderna resenären. Tillverkad av högkvalitativt naturally grained kalvskinn. Fodralet har tre kortplatser, en större ficka och en flygficka för enkel åtkomst till dina resedokument. Med elegant Balmuir passfodral skyddas ditt pass och du kommer att sticka ut i mängden. Vacker folie präglad Balmuir logo på framsidan.

Finns tillgänglig i tre färger. Balmuir erbjuder kostnadsfritt monogram, fyll i dina initialer i rutan ovan för att få en personlig passfodral. Passfodralet kan även personifieras i efterhand mot uppvisande av äktehetsintyget i butiken i Stockholm. Bokstävernas höjd är 1 cm (endast stora bokstäver där även punkter räknas som tecken).

Observera att personliga produkter inte omfattas av bytes- eller returrätten. Leveranstid cirka 2-3 veckor längre.

Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.
Beskrivning
Material: Läder
Färg: Svart / Silver
Storlek: 10x14.3cm
Produktvård: Torka med fuktig, ofärgad trasa.
Förpackning: Balmuir presentförpackning
Tillverkningsland : Turkiet

Detaljer

Balmuir passfodral är designat för den moderna resenären. Tillverkad av högkvalitativt naturally grained kalvskinn. Fodralet har tre kortplatser, en större ficka och en flygficka för enkel åtkomst till dina resedokument. Med elegant Balmuir passfodral skyddas ditt pass och du kommer att sticka ut i mängden. Vacker folie präglad Balmuir logo på framsidan. Finns tillgänglig i tre färger. Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.

Mer information

Artikelnummer 599800310S