Returrätt

 

Returrätt

Du har alltid 14 dagars returrätt på produkter inhandlade i vår webbshop. Personliga produkter och kosmetika är undantagna ångerrätten och kan ej returneras. Returnerade produkter skall vara i samma skick som då de mottogs och skall returneras i originalförpackning. Gå igenom produkten ordentligt innan den returneras. Försäkra dig om att produkten inte har illaluktande odör, fläckar, smuts eller till exempel hund- eller katthår. Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera eller ersätta skadade eller använda produkter.

Då en Balmuir-produkt inhandlats hos en återförsäljare ber vi dig vänligen kontakta återförsäljaren.

Om en försändelse skadats under transport skall en skadeanmälan göras direkt på utlämningsstället, därefter tas sedan omgående kontakt med vår kundtjänst på info@balmuir.com eller telefon +358-503619860. Vi betjäner Er på engelska.

 

Retur

Så här gör du om du vill returnera en eller flera produkter:


Steg 1. Vänligen översänd följande information till info@balmuir.com

  • Beställningsuppgifter
  • Ordernummer
  • Beställarens namn
  • Betalningsmetod (vid betalning via bank: IBAN-nummer och bankens BIC-kod)
  • E-mailadress
  • Anledning till retur

 

Steg 2. Balmuirs kundtjänst återkommer med skriftliga instruktioner.

Det tillkommer returporto när du väljer att göra en retur. Fraktkostnaden återbetalas inte. Om en returförsändelse går förlorad under transport hålls inte Balmuir skyldiga att ersätta försändelsen. Spara alltid kvittot till returförsändelsen kommit oss tillhanda. Om en returförsändelse, utan kvitto, försvinner ligger ansvaret hos avsändaren. Kvittot bevisar att försändelsen överlämnats för leverans vilket betyder att ansvaret överförts till fraktbolaget.

Returen kommer att återbetalas så snart som möjligt efter att den kommit oss tillhanda. Om betalning skett via presentkort kommer summan att återinföras på presentkortet och går därefter att handla med som vanligt. Presentkortet går inte att växlas in mot pengar. Om en rabattkod använts  i samband med en order kommer den inte att aktiveras igen.

Om du fått något på köpet måste även det returneras.

Det går tyvärr inte att returnera till Balmuir Brand Store i Stockholm.