Valeria kashmirblus - Melerad Grå

0,00 kr

Välj kvantitet:

Tillverkad av 100% högkvalitativ kashmir är Valeria blus en del av BMuir-samlingen. Med en klassisk v ringad hals är Valeria kashmirblus elegant, fantastiskt mjuk mot huden och varm på kallare dagar. Matcha med Lausanne kashmirbyxor för en avslappnad outfit. BMuir-kollektionen är en premiumkollektion av klassiska plagg gjorda av den finaste inre mongoliska kashmiren. Kollektionen är designad för kvalitetsmedvetna modeälskare som värdesätter de finaste naturmaterialen och tidlösa designen.


Hitta vår storleksguide. Studiomodellen är 174 cm lång och har på sig storlek S.


När du köper en BMuir kashmirprodukt får du en kashmirkam utan extra kostnad för att enkelt kunna ta hand om dina produkter (värdet av erbjudandet är 60kr). Kammen levereras med produkten.


Hitta vårdinstruktioner.


Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.

Beskrivning
Material: 100% kashmir
Färg: Melerad grå
Storlek: L, M, S, XL, XS
Ingår: Kashmirborste
Produktvård: Vi rekommenderar kemtvätt. Produkten kan tvättas försiktigt, men tänk på att använda extra milt tvättmedel. Tvätta produkten i rikligt med ljummet vatten. Vrid eller pressa inte produkten, ta bort överskottsvattnet i en handduk, låt torka på en plan yta.
Förpackning: Balmuir presentförpackning

Detaljer

Tillverkad av 100% högkvalitativ kashmir är Valeria blus en del av BMuir-samlingen. Med en klassisk v ringad hals är Valeria kashmirblus elegant, fantastiskt mjuk mot huden och varm på kallare dagar. Matcha med Lausanne kashmirbyxor för en avslappnad outfit. BMuir-kollektionen är en premiumkollektion av klassiska plagg gjorda av den finaste inre mongoliska kashmiren. Kollektionen är designad för kvalitetsmedvetna modeälskare som värdesätter de finaste naturmaterialen och tidlösa designen. När du köper en Lausanne Kashmirprodukt får du en kashmirkam utan extra kostnad för att enkelt kunna ta hand om dina produkter (värdet av erbjudandet är 60kr). Kammen levereras med produkten. Vi levererar alla våra produkter i vackra presentförpackningar pryda med silkesband.

Mer information

Artikelnummer valeria-cashmere-knit-xs-xl-melange-grey