Vicenza kashmirtröja - Burgundy

0,00 kr

Välj kvantitet:

Vicenza kashmirtunika är en del av BMuir-kollektionen. Den stickade tunikan är tillverkad av den finaste 100 % kashmiren och det är det perfekta plagget för att hålla dig varm under vinterhalvåret. Med en vacker båthals, knappar i ärmslutet och en silver metallisk logotyp ger en elegant finish. BMuir-kollektionen är en premiumkollektion av klassiska plagg gjorda av den finaste inre mongoliska kashmiren. Kollektionen är designad för kvalitetsmedvetna modeälskare som värdesätter de finaste naturmaterialen och tidlösa designen.


Hitta vår storleksguide. Studiomodellen är 174 cm lång och har på sig storlek S/M.


När du köper en BMuir Kashmirprodukt får du en kashmirkam utan extra kostnad för att enkelt kunna ta hand om dina produkter (värdet av erbjudandet är 60kr).Kammen levereras med produkten.


Hitta vårdinstruktioner.


BMuir logo

Beskrivning
Material: 100% cashmere
Färg: Burgundy
Storlek: XS, S/M, L/XL
Ingår: Kashmirkam
Produktvård: Vi rekommenderar kemtvätt. Produkten kan tvättas försiktigt, men tänk på att använda extra milt tvättmedel. Tvätta produkten i rikligt med ljummet vatten. Vrid eller pressa inte produkten, ta bort överskottsvattnet i en handduk, låt torka på en plan yta.
Förpackning: Balmuir presentförpackning med satinband
Tillverkningsland : Kina
Ytterligare information: Our studio model is 174 cm tall and is wearing size S/M. Lenght 72 cm in S/M.
1278

Detaljer

Vicenza kashmirtunika är en del av BMuir-kollektionen. Den stickade tunikan är tillverkad av den finaste 100 % kashmiren och det är det perfekta plagget för att hålla dig varm under vinterhalvåret. Med en vacker båthals, knappar i ärmslutet och en silver metallisk logotyp ger en elegant finish. BMuir-kollektionen är en premiumkollektion av klassiska plagg gjorda av den finaste inre mongoliska kashmiren. Kollektionen är designad för kvalitetsmedvetna modeälskare som värdesätter de finaste naturmaterialen och tidlösa designen. När du köper en BMuir Kashmirprodukt får du en kashmirkam utan extra kostnad för att enkelt kunna ta hand om dina produkter (värdet av erbjudandet är 60kr). Kammen levereras med produkten.

Mer information

Artikelnummer vicenza-cashmere-knit-tunic-burgundy
Ytterligare information Our studio model is 174 cm tall and is wearing size S/M. Lenght 72 cm in S/M.
Storleksdiagram Inte tillgängligt
Additional information Inte tillgängligt