Vivienne kofta i kashmir - Light Grey Melange

0,00 kr

Välj kvantitet:

Lång cardigan i 100% kashmir. En rak, öppen fram modell med fina detaljer som utanpåfickor, ribbstickad nederkant och silverfärgad, metallisk BMuir-logo i fåll. En mångsidig kashmircardigan är ett nyckelplagg i garderoben. Bära den avslappnat över en sidenskjorta eller låt den värma dig under de kyligare dagarna.


Se storleksguiden >.


När du köper en BMuir kashmirprodukt får du en kashmirkam på köpet för att enkelt kunna ta hand om dina produkter. Kammen levereras med produkten.
Vi rekommenderar att du förvarar plagget vikt och vädrar det regelbundet. Läs vårdinstruktioner >.


BMuir logo

Beskrivning
Material: 100% cashmere. The cashmere fiber is very fine: 12 gauge, 15,5–16 microns, and 34–36 millimetres long.
Färg: Melerad ljusgrå
Storlek: S, M, L, XL
Ingår: Kashmirkam
Produktvård: Vi rekommenderar kemtvätt. Produkten kan tvättas försiktigt, men tänk på att använda extra milt tvättmedel. Tvätta produkten i rikligt med ljummet vatten. Vrid eller pressa inte produkten, ta bort överskottsvattnet i en handduk, låt torka på en plan yta.
Förpackning: Balmuir presentförpackning med satinband
Tillverkningsland : Kina
Ytterligare information: Our studio model is 174cm tall and is wearing size M.
1293

Detaljer

Stickad av den finaste inre mongoliska kashmiren är Venize cardigan en del av BMuir-kollektionen. Venize kashmircardigan är klassisk och enkel att kombinera med flera olika outfits. Känn dig avslappnad hemma eller på resan med BMuir-kollektionens loungewear. BMuir-kollektionen är en premiumkollektion av klassiska plagg gjorda av den finaste inre mongoliska kashmiren. Kollektionen är designad för kvalitetsmedvetna modeälskare som värdesätter de finaste naturmaterialen och tidlösa designen. När du köper en Lausanne Kashmirprodukt får du en kashmirkam utan extra kostnad för att enkelt kunna ta hand om dina produkter (värdet av erbjudandet är 60kr). Kammen levereras med produkten.

Mer information

Artikelnummer vivienne-cardigan-light-grey-melange
Ytterligare information Our studio model is 174cm tall and is wearing size M.
Storleksdiagram Inte tillgängligt
Additional information Inte tillgängligt